Student jobs in business support

Walters People helps students find a business support student job in Belgium. Our dedicated team of consultants understands your career goals and is ready to assist with your business support job search. 

Search Results

Student Boekhouden

Salary: Marktconforme verloning

Location: East Flanders

Date Posted: 09 May 2018

Een internationaal bedrijf actief in de regio van Eeklo is op zoek naar een student die tijdens de zomermaanden kan bijspringen binnen het boekhoudkundig departement.
Student Boekhouden

Salary: Marktconforme verloning

Location: Waregem

Date Posted: 09 May 2018

Een internationaal bedrijf actief in de regio van Waregem is op zoek naar Student die tijdens de zomermaanden kan bijspringen binnen het boekhoudkundig departement. Ben je op zoek naar een vakantiejob binnen de boekhouding en lijkt een internationale omgeving jou wel iets tof? Aarzel dan niet en solliciteer snel!
Studentenjob Boekhouding

Salary: Aantrekkelijk starterspakket + voordelen

Location: Ghent

Date Posted: 09 May 2018

Een bedrijf actief in de voedingssector gelegen in de regio van Gent is op zoek naar een jobstudent voor de boekhouding.
Financial student

Salary: Competitief salarispakket

Location: Brussels

Date Posted: 09 May 2018

Een internationaal bedrijf in de regio van Sint-Agatha-Berchem is op zoek naar een student die het Finance team zal versterken. Ben je op zoek naar een mooie werkervaring op je CV? Dan is deze functie zeker iets voor jou!
Studentenjob boekhouder

Salary: Correcte verloning

Location: Wetteren

Date Posted: 09 May 2018

Een non-profit bedrijf gelegen in Wetteren is op zoek naar een student boekhouder om het team te vervolledigen. Ben je nog aan het studeren en op zoek naar een studentenjob voor in de maand juli? Dan is deze functie zeker iets voor jou.
Student voor boekhouding

Salary: Motiverend verloningspakket

Location: Brussels

Date Posted: 09 May 2018

Een groeiend bedrijf gelegen in de regio van Sint-Agatha-Berchem is op zoek naar een student die het boekhoudteam gedurende enkele maanden zal versterken.
Jobstudenten Boekhouding/Finance

Salary: Leerrijke studentenjob

Location: Zaventem

Date Posted: 09 May 2018

Voor onze klanten gelegen in de regio van Zaventem & Leuven, zijn wij regelmatig op zoek naar jobstudenten voor de Boekhouding/Finance afdeling.
Trainee Recruitment Assistant

Salary: Negotiable

Location: Ixelles

Date Posted: 09 May 2018

For our office situated in Ixelles (1050), we are looking for a Trainee Recruitment Assistant to support the team and it’s business.
Studentenjob

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 09 May 2018

Ben je op zoek naar een boeiende administratieve studentenjob die aansluit bij jouw studies of zoek je naar je eerste professionele ervaring in de regio van Zaventem? Ben je tweetalig (NL/FR) met een goede kennis van het Engels? Contacteer ons dan snel.
Jobstudent Finance

Salary: Bespreekbaar

Location: Leuven

Date Posted: 09 May 2018

Voor een bedrijf gelegen te Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdelijk te assisteren op het financieel departement.