Walters People offer a wide variety of business support jobs for students in Belgium. We know what key skills employers are looking for and can help you match with a great new student job in business support that is in line with your field of studies.

View our latest business support student jobs below:

Search Results

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 24 March 2023

Een internationale speler in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem is op zoek naar een enthousiaste student om het Customer Service team te versterken. Zou je graag een aantal weken werken? Ben je perfect tweetalig (Nederlands-Frans)? Dan ben jij de perfecte kandidaat. Lees snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 24 March 2023

Een internationale speler in de mobility sector en gelegen in Zaventem is op zoek naar een enthousiaste student om het Sales team te versterken. Zou je graag 1 à 2 dagen per week werken? Ben je perfect tweetalig (Nederlands-Frans)? Dan ben jij de perfecte kandidaat. Lees snel verder!

Salary: Mooi salarispakket

Location: Asse

Date Posted: 21 March 2023

Voor onze klant gelegen in regio Asse zijn we op zoek naar een student die de customer service zal ondersteunen. Ben jij cijfermatig aangelegd en kan jij nauwkeurig werken? Ben je bezig met een bachelor of masteropleiding en ben je beschikbaar deze zomer? Lees dan snel verder!

Salary: Mooi salarispakket

Location: Ghent

Date Posted: 17 March 2023

Voor een sterke industriële speler gelegen in regio Gent zijn we op zoek naar een student om de administratie te ondersteunen gedurende de paasvakantie. Ben jij nog op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan snel verder!

Salary: Mooi salarispakket

Location: Dendermonde

Date Posted: 16 March 2023

Ben jij op zoek naar een leerrijke studentenjob binnen boekhouding gedurende de maand juli? Dan hebben wij een toffe functie openstaan bij een productiebedrijf in regio Dendermonde!

Salary: Mooi salarispakket

Location: Ternat

Date Posted: 15 March 2023

Voor onze klant gelegen in Ternat zijn we op zoek naar een student die de customer service zal ondersteunen. Ben jij cijfermatig aangelegd en kan jij nauwkeurig werken? Ben je beschikbaar deze zomer? Lees dan snel verder!

Salary: Kans om veel bij te leren

Location: Ninove

Date Posted: 08 March 2023

Een leerrijke studentenjob waar je veel kan bijleren on the job van je ervaren collega's? Check! Een makkelijk te bereiken locatie met het openbaar vervoer? Check! Een leuk financieel extraatje om te sparen of mee op reis te gaan? Check! Bij deze sterke speler actief in de financiële dienstverlening krijg je het allemaal.

Salary: Kans om veel bij te leren

Location: Aalst

Date Posted: 08 March 2023

Een leerrijke studentenjob waar je veel kan bijleren on the job van je ervaren collega's? Check! Een makkelijk te bereiken locatie met het openbaar vervoer? Check! Een leuk financieel extraatje om te sparen of mee op reis te gaan? Check! Bij dit modern boekhoudkantoor gelegen in Aalst wacht het allemaal op jou.

Salary: Kans om veel bij te leren

Location: Anderlecht

Date Posted: 08 March 2023

Voor een internationaal actief productiebedrijf gelegen in de regio van Anderlecht zijn we op zoek naar een student Boekhouding / Finance om tijdens de zomermaanden bij te springen.

Salary: Kans om veel bij te leren

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 08 March 2023

Ben je bezig met een bachelor of master binnen een boekhoudkundige richting en ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor tijdens de vakantiemaanden? Dan hebben wij een leuke functie voor jou open staan in een boekhoudkantoor in regio Groot-Bijgaarden.