Walters People offer a wide variety of business support jobs for students in Belgium. We know what key skills employers are looking for and can help you match with a great new student job in business support that is in line with your field of studies.

View our latest business support student jobs below:

Search Results

Salary: Barema's

Location: Antwerp

Date Posted: 16 June 2022

Een internationaal bedrijf actief in de automotive en gelegen in Antwerpen Noord is op zoek naar een enthousiaste student. Ben jij deeltijds beschikbaar en administratief sterk? Dan is deze studentenjob voor jou!

Salary: Barema's

Location: Vilvoorde

Date Posted: 07 June 2022

Een nieuwe spannende kans als student is zojuist beschikbaar gekomen. Een dynamisch bedrijf is op zoek naar een enthousiaste laatstejaars Bachelor of Master student om hun HR-team te versterken. Zou je graag kennismaken met een rol binnen HR? Werk je graag in team? Wil je relevante ervaring om op je CV te plaatsen? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een aangenaam HR-team met veel leeropportuniteiten.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Wilrijk

Date Posted: 07 June 2022

Ben je een administratieve duizendpoot? Ben je graag nauwkeurig en zoek je een functie binnen een stabiele, familiale KMO? Ben jij onmiddellijk beschikbaar en op zoek naar een studentenjob? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Het betrekt een KMO actief in de logistieke sector, gelegen in Wilrijk. Voor de ondersteuning van hun administratieve dienst zijn ze op zoek naar een enthousiaste en gedreven student logistiek bediende.

Salary: Barema's

Location: Zaventem

Date Posted: 07 June 2022

Een start up onderneming in volle groei in de regio van Zaventem is vandaag op zoek naar een student die zal assisteren op het sales departement. Ben jij commercieel en communicatief ingesteld? Ben jij minstens 2 werkdagen per week beschikbaar voor een jaar? Dan is dit de ideale studentenjob voor jou!

Salary: Barema's

Location: Zaventem

Date Posted: 07 June 2022

Voor één van onze klanten in de retail sector in regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om in te springen op het Marketing departement. Ben jij een bachelor Marketing aan het afronden en ben jij minstens 4 dagen per werk week beschikbaar om te werken tijdens het schooljaar? Dan is deze studenten job zeker iets voor jou!

Salary: Barema's

Location: Zaventem

Date Posted: 07 June 2022

Een nieuwe spannende kans als student is zojuist beschikbaar gekomen. Een dynamisch bedrijf is op zoek naar een enthousiaste laatstejaars Bachelor of Master student om hun Logistiek team te versterken. Zou je graag kennismaken met een rol binnen Logistiek? Werk je graag in team? Wil je relevante ervaring om op je CV te plaatsen? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een aangename werkomgeving met veel leeropportuniteiten.

Salary: Barema's

Location: Zaventem

Date Posted: 07 June 2022

Een internationale onderneming in de regio van Zaventem is op zoek naar een student die het sales departement kan ondersteunen. Ben je momenteel een laatstejaarsstudent in een Bachelor of Master opleiding? Ben jij commercieel en communicatief ingesteld en op zoek naar een dynamische ervaring? Dan is dit de ideale studentenjob voor jou!

Salary: Barema's

Location: Zaventem

Date Posted: 07 June 2022

Een internationaal bedrijf gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een analytische laatstejaarsstudent in een Bachelor of Master opleiding. Kan je nauwkeurig te werk gaan en wil je relevante ervaring opdoen binnen de Supply Chain? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar je op korte tijd veel zult bijleren.

Salary: Barema's

Location: Vilvoorde

Date Posted: 07 June 2022

Ben je momenteel een laatstejaarsstudent in een Bachelor of Master opleiding? Wil je relevante ervaring opdoen binnen de customer service? Ben je communicatief en kijk je uit naar een leuke uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Voor een dynamisch bedrijf zoeken we klantgerichte studenten die het customer service team willen versterken.