Student jobs in business support

Walters People helps students find a business support student job in Belgium. Our dedicated team of consultants understands your career goals and is ready to assist with your business support job search. 

Search Results

Student Finance

Salary: Negotiable

Location: Sint-Denijs-Westrem

Date Posted: 13 March 2019

Een internationaal bedrijf, gelegen in Sint-Denijs-Westrem, is op zoek naar een enthousiaste student voor de finance afdeling.
Student Pricing Analyst

Salary: Negotiable

Location: Londerzeel

Date Posted: 08 March 2019

Een internationale KMO in de regio Londerzeel (A12) is op zoek naar een tijdelijke jobstudent ter ondersteuning van de Pricing Analyst.
Student boekhouding of finance

Salary: Motiverend salarispakket

Location: Sint-Pieters-Leeuw

Date Posted: 22 February 2019

Een dynamisch bedrijf gelegen in de regio van St-Pieters-Leeuw (1600) is op zoek naar een student die graag een relevante ervaring wil opdoen binnen Finance of Accounting. Ben je bezig met een relevante studie binnen een economische richting? Kan je tijdens het jaar 1 à 2 dagen werken? Dan is deze functie zeker iets voor jou.
Studentenjob Boekhouding

Salary: Aantrekkelijk starterspakket + voordelen

Location: Ghent

Date Posted: 18 February 2019

Een bedrijf actief in de voedingssector gelegen in de regio van Gent is op zoek naar een jobstudent voor de boekhouding.
Student Boekhouding

Salary: Negotiable

Location: East Flanders

Date Posted: 18 February 2019

Een boekhoudkantoor gelegen in de regio Vrasene is op zoek naar een enthousiaste student ter ondersteuning van de personenbelasting.