Our Walters People supply chain division specialises in the recruitment of procurement specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary procurement job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest procurement vacancies below:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Louvain-La-Neuve

Date Posted: 22 March 2023

An attractive and fast-growing medical-equipment company based in Louvain-La-Neuve is looking for a great colleague as Purchasing Associate, for an interim mission of at least 9 months. You will manage autonomously the consultancy supplierYou will be a key player in the sourcing process.

Salary: Marktconform

Location: Hoogstraten

Date Posted: 08 March 2023

Een internationaal bedrijf zoekt naar een Coördinator Demand & Supply om hun dynamisch team te versterken. Ben je analytisch sterk, communicatief en heb je alvast ervaring in Supply Chain? Is Hoogstraten een haalbare regio? Solliciteer!

Salary: Negotiable

Location: Lier

Date Posted: 03 March 2023

Voor onze klant, een trendsetter in industriële veiligheid en welzijn, gelegen in de regio rond Lier, zoeken we naar een Voorraad Beheerder.

Salary: Mooi salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 02 March 2023

Een internationaal bedrijf actief in de technische sector en gelegen nabij Vilvoorde, is op zoek naar een enthousiaste Purchase Assistant. Ben jij geboeid door Supply Chain, analytisch ingesteld en heb je sterke communicatieve vaardigheden? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Mooi loonpakket

Location: Antwerp

Date Posted: 01 March 2023

Ben je een geboren onderhandelaar, commercieel ingesteld en een echter durver? Dan is de job als Junior Aankoper perfect voor jou! In dit internationaal bedrijf - gelegen op het mooie Linkeroever – zoekt men een nieuw teamgenoot die weet van aanpakken.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 28 February 2023

Ben je gedreven en leergierig? Heb je een gezonde interesse in de technische wereld en een passie voor aankoop? Voor een technisch bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een aankoopbediende die het aankoopteam versterkt. Je komt in een dynamische werkomgeving terecht waar er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn.

Salary: mooie verloning

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 26 February 2023

Een chemische speler, te Zwijndrecht, is op zoek naar een Junior Technical Buyer. Heb jij een Masterdiploma en alvast een eerste (stage) ervaring? Ben je communicatief, analytisch en klantgericht? Solliciteer online!

Salary: Negotiable

Location: Kallø

Date Posted: 17 February 2023

Voor een dynamische speler binnen de logistieke dienstverlening zoeken wij naar een Junior Business Analyst Logistiek. Onze klant is gelegen in Kallo maar zal eind 2023 verhuizen naar Berchem.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 10 February 2023

Een internationale firma, gelegen in Vilvoorde en actief binnen de technologische sector, is op zoek naar een Procurement Specialist. Als Procurement Specialist zal je instaan voor de aankoop van producten en diensten. Interesse? Lees dan zeker snel verder!