Our Walters People supply chain division specialises in the recruitment of procurement specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary procurement job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest procurement vacancies below:

Search Results

Salary: Competitief

Location: Boom

Date Posted: 25 November 2022

Voor een klant in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren Aankoper met technische affiniteit. Ben jij communicatief sterk in het Nederlands en Engels? Bouw jij graag lange termijn relatie op met klanten en schuw jij niet weg om te negotiëren om zo de beste prijs-kwaliteit te kunnen bemachtigen? Werk je graag zelfstandig om zo jouw eigen ideeën te kunnen uitwerken? Solliciteer dan snel voor de positie van Senior Aankoper voor het bedrijf actief in de industriële oplossingen.

Salary: Marktconform, extralegale voordelen

Location: Antwerp

Date Posted: 14 November 2022

An international company, located in Wilrijk is looking for a Senior Strategic Buyer to join their team. As a Senior Strategic Buyer you are a born negotiator and you are strong in building long term client relationships. You have good IT skills and communicating in Dutch and English is no problem for you. Next to this, you also have a big interest in engineering and would love to know more? Read further and apply for the job

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 10 November 2022

Een internationale firma, gelegen in Vilvoorde en actief binnen de technologische sector, is op zoek naar een Procurement Specialist. Als Procurement Specialist zal je instaan voor de aankoop van producten en diensten. Interesse? Lees dan zeker snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 13 October 2022

Een dynamische en internationale speler actief binnen de luxegoederen en gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Aankoper. Als Aankoper ben je de persoon die buitenlandse leveranciers gaat opvolgen met oog op een goede werking van de productie.

Salary: Marktconform

Location: Schelle

Date Posted: 07 October 2022

Wij zijn op zoek naar een Technische Aankoper voor een bedrijf gelegen in Schelle, actief in de bouwsector. Ga jij graag analytisch aan de slag? Ben jij een echte teamspeler met een hands-on mentaliteit. Ben jij snel beschikbaar? Dan is de fuctie als Technische Aankoper wel iets voor jou.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 29 September 2022

Een internationale firma, gelegen in Vilvoorde en actief binnen de logistieke sector, is op zoek naar een Junior Purchase Coordinator. Als Junior Purchase Coordinator zal je instaan voor de aankoop van de producten en ook voor de bijkomende analyses. Interesse? Lees dan zeker snel verder!