Our Walters People supply chain division specialises in the recruitment of procurement specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary procurement job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest procurement vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi salarispakket + bedrijfswagen

Location: Vilvoorde

Date Posted: 01 July 2022

Een internationale en gekende speler binnen de technische sector en gelegen in Vilvoorde, is op zoek naar een Junior Purchase Analyst. Heb jij een relevant bachelor diploma behaald en/of heb jij een eerste analytische ervaring achter de rug? Lees dan snel verder!

Salary: Interessant salarispakket

Location: Berchem

Date Posted: 30 June 2022

Voor onze klant gelegen in Berchem, een bedrijf actief in het organiseren van trainingen en opleidingen, zoeken we naar een aankoop medewerker. In deze functie ben je samen met het team verantwoordelijk voor de aankoop van het nodige materiaal maar ook de administratieve afhandeling ervan. Je komt terecht in een gedreven en gemotiveerde werkomgeving.

Salary: Marktconform

Location: Wilrijk

Date Posted: 22 June 2022

Ben jij op zoek naar een nieuw uitdaging waarbij je gemiddeld 5 keer per jaar mag reizen? Waarbij je je analytische kennis kan en mag combineren met je commerciële capaciteiten? Wil je dit allemaal doen in een team waarbij humor en communicatie hoog staan aangeschreven? Dan ben jij misschien wel de Junior Aankoper die wij zoeken voor een bedrijf gelegen in Wilrijk, actief in de retail. Lees snel even verder om te weten te komen wat wij van jou zullen verwachten.

Salary: Marktconform

Location: Schelle

Date Posted: 23 May 2022

Wij zijn op zoek naar een Technische Aankoper voor een bedrijf gelegen in Schelle, actief in de bouwsector. Ga jij graag analytisch aan de slag? Ben jij een echte teamspeler met een hands-on mentaliteit. Ben jij snel beschikbaar? Dan is de fuctie als Technische Aankoper wel iets voor jou.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Beveren

Date Posted: 10 May 2022

Een wereldleider binnen textiel en ontwerpen decoratie is op zoek naar een Junior Aankoper. Het bedrijf is gelegen in de regio rond Beveren en maakt deel uit van een internationale groep maar typeert zich omwille van zijn familiale sfeer. Als Junior Aankoper kom je terecht in een team van 3 rechtstreekse collega’s.